Kleiner,
Eenvoudiger,
Slimmer

Maak kennis met de nieuwste aanwinst van de Miimo-familie: Miimo HRM 40 is een intelligente robotmaaier die zich perfect leent voor kleinere gazons. Hij levert grootse maaiprestaties, is gemakkelijk instelbaar en heeft veel nieuwe kenmerken.

Van nature intelligent

Laat uw gazononderhoud maar aan Miimo over

Ons assortiment robotmaaiers is volledig autonoom en maait zelfstandig gazonoppervlakten van 400 m2 tot 4000 m2 Dankzij een combinatie van innovatieve en intelligente technologieën zorgt Miimo het hele jaar door voor een gezond, perfect onderhouden gazon.

meten en maaien

De eenvoudigste manier voor een prachtig gazon.

Via een eenvoudig installatieproces in 4 stappen brengt u uw tuin in kaart en wordt de grootte berekend. Op basis hiervan stelt de robotmaaier een maaischema op rekening houdend met uw wensen.

Miimo HRM 40 keert tijdig terug naar zijn oplaadstation en gaat vervolgens verder maaien op de plek waar hij gestopt was.

NEERZETTEN EN MAAIEN

Maaien op moeilijk bereikbare plaatsen?

Dankzij de functie "Neerzetten en maaien" maait Miimo HRM 40 nauwkeurige zones, bijvoorbeeld onder tuinmeubelen. U moet de robotmaaier alleen handmatig activeren, op het gazon plaatsen en Miimo HRM 40 doet de rest. Zo maait u kleinere vierkanten van 2 x 2 m of 3 x 3 m.

ENGINEERING FOR LIFE

Met de nieuwe Miimo HRM 40 die het werk uit uw handen neemt, merkt u al snel een groot verschil.

oké, miimo

Amazon Alexa

Met Amazon Alexa kan Miimo HRM 40 Live uw mondelinge instructies volgen. Hij brengt u op de hoogte van de huidige status en het volgende maaischema. Zo geniet u nog gemakkelijk van een perfect gemaaid gazon.

Tik tok

Slimme timer

Met de "Slimme Timer" kan Miimo HRM 40 Live – op basis van realtime weersinformatie – het beste tijdstip kiezen om te maaien. Hij zal uw gazon dus niet maaien bij felle regenbuien. Hij weet ook dat het gras sneller groeit bij een warme periode en begint automatisch met maaien.

smartphone

Mii-monitor 40 app

Dankzij de eenvoudige interface van de smartphone app wordt het maaien een fluitje van een cent. U kan hier het maaischema van Miimo HRM 40 Live bekijken en instellen. Pas het schema aan, waar u ook bent.

als een vis in het water

Spatwaterdicht

Miimo HRM 40 is IPX4-waterdicht en kan vochtige weersomstandigheden moeiteloos de baas.

systematisch

Logisch maaien

Miimo HRM 40 maait uw gazon systematisch in stroken van vijf meter en gaat naar het oplaadstation wanneer hij klaar is. Dat is pas efficiënt grasmaaien.

Assortiment

Maak kennis met de Miimo familie

Er zijn een aantal modellen beschikbaar, allemaal met uitgebreide functies en mogelijkheden. Hoe groot uw tuin ook is, Miimo zorgt ervoor.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Ontvang een bericht als er nieuwe machines aangeboden worden en blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief.

Bedankt voor uw aanmelding! U hoort binnenkort meer van ons.
Oeps! Er ging iets fout bij het verzenden.
Klopt uw e-mailadres?