accu assortiment van honda

Het nieuwe tuinieren

Creëer uw ideale tuin met het nieuwe assortiment accu tuinproducten. Ze zijn ontworpen door de experts die ook Honda’s betrouwbare producten op benzine hebben gemaakt, en ze bieden een stille werking, power zonder compromis en duurzame batterijen.

STIL EN SCHOON

Weinig lawaai en uitstootvrij.

De door batterijen aangedreven motor is van aluminium en bevat geen ventilator, wat een nieuwe standaard betekent voor een stille werking, efficiënte en duurzaam vermogen. U heeft, afhankelijk van uw behoeften, de keuze uit drie Thermo-smart lithium-ionbatterijen – 4Ah, 6Ah en 9Ah. Dit nieuwe, robuuste en duurzame accu assortiment biedt hoogwaardige prestaties in combinatie met totale vrijheid als u zich door de tuin beweegt.

een verandering voorgoed

Batterijpower met uitzonderlijke prestaties

Het uitgangspunt van de nieuwe Honda accu productlijn, is hem inwisselbaar te maken, zodat u één batterij voor meerdere gereedschappen kunt gebruiken. Dat betekent dat u met de hele accu tuinproductlijn profiteert van dezelfde innovatieve technologie, snelle oplaadtijden en uitzonderlijke prestaties.

Rotsvast vertrouwen

Honda garantie

Wij geloven in de capaciteiten en duurzaamheid van onze accu tuinproducten. Daarom krijgt u op ieder door batterijen aangedreven model uit ons assortiment twee jaar garantie bij huishoudelijk gebruik. Op accu tuinproducten die u voor professioneel gebruik aanschaft, bieden wij één jaar garantie.

Productlijn

Vier productcategorieën, één accu.

als een gazonnetje

izy-ON-Grasmaaimer

De nieuwe izy-ON-accumaaiers van Honda bieden dezelfde maaisnelheid en legendarische maaiprestaties als de benzinemaaiers van Honda. Met Versamow® kunt u bovendien mulchen met een druk op de knop.

muisstil

Bladblazer

Onze accu bladblazer heeft variabele snelheden, de keuze uit twee tuiten en is de perfecte balans voor een comfortabele bediening. Zo klaart u de klus zonder de vredige stilte in de tuin te verstoren.

kortwieken

Heggenschaar

De accu heggenschaar van Honda werkt waar en wanneer u wilt, met evenveel vermogen als een benzinemodel. Hij beschikt over een dubbelzijdig Zwitsers zaagblad voor ultieme snoeiprestaties en een roterende achterhandgreep voor extra comfort.

comfortabel in gebruik

Bosmaaier

Onze hardwerkende bosmaaier is uitgerust met een nylon draad en een solide drietands maaiblad om licht werk te maken van stugge ondergroei. Met wijduitstaande handgrepen en een verstelbaar harnas biedt de bosmaaier de ideale balans.

Assortiment

Alle honda accu producten

Er zijn verspreid over vier categorieën een aantal modellen beschikbaar. In elk product past dezelfde accu.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Ontvang een bericht als er nieuwe machines aangeboden worden en blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief.

Bedankt voor uw aanmelding! U hoort binnenkort meer van ons.
Oeps! Er ging iets fout bij het verzenden.
Klopt uw e-mailadres?