Nieuwe MF IDEAL bij Agritechnica

Geschreven op: 22-11-2017

De gloednieuwe IDEAL-serie combines van Massey Ferguson werd afgelopen week tijdens de Agritechnica in Hannover vol trots gepresenteerd. En terecht! Het geheel nieuw ontwikkelde model maaidorser, gemaakt op basis van wensen en eisen van boeren en loonwerkers zelf, staat garant voor optimaal gebruiksgemak en rendement.

De IDEAL zal in 2019 worden opgenomen in het verkoopprogramma van Massey Ferguson. Belangstelling? Volgend jaar kunt u deze geavanceerde combine al live bewonderen in Nederland. De locatie is nu nog niet bekend, maar wij houden u uiteraard op de hoogte.

MF IDEAL

De compleet nieuwe en hoogwaardige combine-reeks MF IDEAL valt op, op alle niveaus. De enorme capaciteit: van 451 tot 647 pk. De immense graantank: 12500 of 17100 liter. De hoge lossnelheid: 140 of 210 liter per seconde. Grote rotors: single helix 4,84 of dual helix 4,84 meter. Smalle transportbreedte: 3,3 meter. Deze landbouwmachine is dan ook bekroond met zilver tijdens de DLG Innovation Awards (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft).

Wilt u meer weten over de MF IDEAL? Bel ons gerust!

 Nieuw geleverde klepelmaaier Perfect ZW-210 direct in gebruik genomen

Geschreven op: 01-11-2017

Eind oktober mochten wij in de omgeving een nieuwe zijklepelmaaier afleveren. De gelukkige eigenaar ging direct met zijn aankoop aan de slag. De Perfect ZW-210, met een werkbreedte van 2,10 meter en 0,8 kg hamerklepels, heeft een grote slagkracht in riet en laat een mooi maaibeeld zien.

Multimaaiers serie ZW

De universele ZW-klepelmaaiers zijn ideaal voor het onderhoud van perceelranden, groenstroken, wegbermen, slootkanten, etc. De machines worden standaard geleverd met een vrijloopaftakas en uitgevoerd met een zware driepuntsbok met geïntegreerde aanrijdbeveiliging.

De multimaaiers hebben een zijdelingse verstelmogelijkheid van 165 cm (frontmodellen 110 cm). Het werkbereik is hydraulisch regelbaar van plus 900 tot min 600. De wand van de maaikop is van dubbelwandig plaatstaal en op kritische aanbouwposities versterkt. De lagers van de looprol zijn uitgevoerd met speciale afdekdoppen om het indringen van vocht, stof en modder tegen te gaan.

De Perfect-machines van fabrikant Van Wamel staan bekend om hun uitstekende kwaliteit, betrouwbaarheid en dienstverlening.

Meer weten? Bel (0187-642677) of mail (info@barendregt.nl) ons gerust!Nu verkrijgbaar: voordelige Dolmar-kettingzagen

Geschreven op: 20-09-2017

Op zoek naar een betrouwbare kettingzaag? Wij leveren een breed assortiment Dolmar-kettingzagen, geschikt voor licht snoeiwerk tot het vellen van bomen. Prijzen vanaf €199 ex btw. Nu uit voorraad leverbaar!

 

Speciale aanbieding

 

 • De populaire PS-5105 met een zwaardlengte van 38 mm hebben wij nu te koop voor slechts €450 (adviesprijs €545).

 

 • De PS-500-45 is momenteel met kist verkrijgbaar voor €509.

 

De juiste kettingzaag

Er zijn sterke kettingzagen in verschillende klassen. Kies de zaag die bij u past en ontdek hoe een Dolmar-kettingzaag het verschil maakt. Heeft u advies nodig? Bel of mail ons gerust. Of kom langs. We adviseren u graag.

Authorized Dolmar Dealer

Barendregt Mechanisatie BV is een trotse Authorized Dolmar Dealer. Dolmar staat bekend als leverancier van hoogwaardig, duurzaam en gebruiksvriendelijk gereedschap voor tuin, bos en park.

Prijzen zijn ex btw.Open Bedrijvendag Tonisseweg op 9 september

Geschreven op: 30-08-2017

Op zaterdag 9 september van 10.00 tot 16.00 uur organiseren de ondernemers van het bedrijventerrein Tonisseweg te Oude-Tonge een open dag. U bent van harte welkom. Graag laten wij onze showroom en werkplaats aan u zien. Voor bezoekers ligt een verrassing klaar.

De Boezemweg, van Breeman Fietsen tot en met Van der Ven, zal die dag worden afgesloten in verband met de openluchtactiviteiten. Gepland staan onder meer een kartdemonstratie, diverse horecagelegenheden en een artiestenpodium.

Verder wordt een gedeelte van de Tramweg bij Partyservice Nederland afgesloten. Hier is ruimte voor kinderattracties, bootcamp-demonstraties en aandacht voor oldtimers en oude ambachten.

Wij hopen u op zaterdag 9 september te mogen begroeten aan de Tramweg 2A!Nieuwe Massey Ferguson 5713 SL afgeleverd

Geschreven op: 14-06-2017

Op vrijdag 9 juni hebben wij een gloednieuwe MF 5713 SL Dyna-6 Efficient 130 pk afgeleverd aan Maatschap van Nieuwenhuijzen. Het landbouwbedrijf uit Dirksland heeft hiermee gekozen voor een betrouwbare tractor met een prima verhouding pk/gewicht, ideaal voor o.a. de getrokken spuitmachine.

 

De MF 5700 SL serie

 

De MF 5700 SL serie zet de meervoudig bekroonde prestaties van zijn voorgangers voort in dit 100-130 pk segment en is ontworpen om de eisen van moderne landbouwwerktuigen aan te kunnen en de benodigde werksnelheid te leveren. De trekkers zijn in diverse specificaties verkrijgbaar voor elk bedrijf.

 

Een 4,4 liter Agco Power viercilindermotor drijft de 100 tot 130 pk modellen aan. Deze geavanceerde, elektronisch bestuurde motor gebruikt common-rail-brandstofinjectie, gecombineerd met een hoge luchtstroom door vier kleppen/cilinders, voor efficiënt beheer van het verbrandingsproces voor maximale zuinigheid en vermogen.

 

De Efficient-specificatie is bedoeld voor een hogere productiviteit dankzij speciale functies en stelt de bestuurder in staat sneller, met hogere kwaliteit en nauwkeurigheid te werken. De Efficient-specificatie is verkrijgbaar op alle tractoren uit de MF 5700 SL serie. Hij wordt geleverd met Dyna-4 of Dyna-6 versnellingsbak, met AutoDrive standaard.

 Agrimaster klepelmaaier afgeleverd

Geschreven op: 10-05-2017

Vandaag afgeleverd aan Mts Lokker & D.N. van Strien uit Herkingen: een Agrimaster FZN 200 klepelmaaier met extra zware aandrijfkast, hamerklepels en mulchstrip om het gras beter te verhakselen. Deze machine heeft een groot zwenkbereik en kan zowel achter de trekker worden gebruikt als naast de trekker om slootkanten te maaien.Gezocht: allround servicemonteur

Geschreven op: 26-04-2017

Wij zijn op zoek naar een ervaren servicemonteur voor landbouwwerktuigen. DE baan voor jou?

 

Barendregt Mechanisatie is een officiële dealer van Massey Ferguson, een wereldmerk met meer dan 150 jaar geschiedenis in het ontwerpen, bouwen en vernieuwen van landbouwmachines.

 

Taakomschrijving
• Uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan tractoren en landbouwmachines.
• Uitvoeren van servicewerkzaamheden, reparaties en testen / diagnose.
• Adviseren aan klanten / gebruikers.
• De werkzaamheden vinden zowel in de werkplaats als op locatie plaats.

 

Wij vragen
• Zelfstandig kunnen werken.
• Ervaring / opleiding binnen de landbouwtechniek of soortgelijk.
• MBO/HBO werk- en denkniveau.
• Kunnen werken met een computer.
• Ervaring met elektronica, hydrauliek en metaalbewerking.
• Dynamische en klantgerichte instelling.

 

Wij bieden
• Een klein en prettig team.
• Een goed uitgeruste servicewagen.
• Diverse cursusmogelijkheden.

 

Ben jij geïnteresseerd? Mail dan je cv naar info@barendregt.nl. 

 Seizoensaanbieding Honda-grasmaaiers

Geschreven op: 19-04-2017

Honda heeft deze lente/zomer leuke aanbiedingen! Diverse benzinemaaiers zijn nu zeer voordelig verkrijgbaar.

 

Voor zowel kleine gazons als grotere tuinen en parken is er een geschikte Honda-oplossing. De HRG416PK is bijvoorbeeld een lichtgewicht duwmaaier voor moeiteloos maaiwerk, nu te koop van €499 voor €399. Een groot grasveld? Misschien is de zitmaaier HF2417HB dan iets voor u. De Honda-grasmaaiers zijn betrouwbaar, onderhoudsarm en gebruikersvriendelijk. Ze draaien op loodvrije benzine.

 

Deze actie loopt tot en met 30 september 2017. Prijzen zijn inclusief btw. Lees meer over de specificaties per product op www.honda.nl.

 

Meer weten over deze actie? Bel (0187-642677) of mail (info@barendregt.nl) ons gerust.

 

 De nieuwste Massey Ferguson 6715 S met Maschio-ploeg

Geschreven op: 12-04-2017

Bekijk de nieuwste Massey Ferguson 6715 S dyna-VT met de 5-schaarwentelploeg van Maschio Gaspardo.

Enkele kenmerken van de MF 6715 S: 150 pk, een ruime en schone voor, Auto Guide 3000 gps-systeem, fronthef, aftakas en laag brandstofverbruik. Een duurzame investering met een hoge betrouwbaarheid.

Bel of mail ons voor meer informatie.Spaar voor Gardena-tuingereedschap

Geschreven op: 15-03-2017

Tanken bij Barendregt Mechanisatie is goed voor uw tuin!

Bij drie keer tanken voor minimaal €30 per keer krijgt u al een leuke korting op Gardena-tuingereedschap. Spaar mee voor bijvoorbeeld een bladhark, bloemenschepje of bietenhak.

Wel uw tankbonnen goed bewaren. Lever ze in bij de kassa als u een keus uit ons Gardena-assortiment heeft gemaakt.

De actie loopt tot eind augustus.MF 6715 S Dyna VT afgeleverd

Geschreven op: 10-02-2017

Weer een nieuwe Massey Ferguson voor Hans Knoope.

Een 6715 S Dyna VT met Auto Guide 3000 GPS systeem, fronthef en aftakas en vele andere opties

Wij wensen Hans veel werkplezier met deze mooie tractor

 

 Oogst 2016

Geschreven op: 19-08-2016

 

De graanoogst van 2016 is bijna weer ten einde. De start ging wat moeizaam door de vele regen en nattigheid maar afgelopen week is het toch nog goed droog geworden en ging het vanzelf.

Een aantal chauffeurs vind het jammer dat het alweer is afgelopen. Het blijft toch het mooiste werk, altijd mooi weer, en met een Massey Ferguson van Barendregt Mechanisatie is het altijd een feest. 

 

 

Met Geld koop je geen geluk.

 

Maar met geld kunt een Combine kopen.

Heb je ooit iemand met een sacherijnig gezicht

een combine zien besturen? 

 

 

Deze MF 40 is verkocht aan Gebr. Brouwer in Scheemda 

 

 

 

Deze mooie foto is gemaakt door Henk Aarnoutse in Walcheren Het eerste jaar dat hij met deze mooie MF 38 dorst.

 

 

 

De nieuwe MF 7282 Centora van Frank Bouman

 

 

Deze MF 31 is verkocht aan Kees van der Kaa uit Dronten

 Alle MF onderdelen in de webshop

Geschreven op: 29-03-2016

Alle Massey Ferguson onderdelen welke wij in voorraad hebben  zijn in onze webshop gezet. Weet u een onderdeelnummer dan kunt u dit eenvoudig invulen in het zoekvenster. Om het nog iets overzichtelijker te maken hebben wij de nummers gegroepeerd in Massey Ferguson Trekkeronderdelen, Massey Ferguson Combine onderdelen, Massey Ferguson Pers onderdelen en Massey Ferguson Industrie/grondverzet machine onderdelen. Wij proberen er in de toekomst nog zoveel mogelijk foto's bij te zetten om het nog gemakkelijker voor u te maken dat u het juiste onderdeel heeft.Een cadeau voor U

Geschreven op: 07-02-2016

In de maand Februari hebben wij een fraai MF Parkeerbord voor iedereen die bij ons een offerte aanvraagt van een nieuwe of gebruikte machine uit ons leveringsprogramma. Het maakt niet uit of u een trekker of machine koopt. Heeft u interesse in een trekker, combine, maaimachine of ploeg. bel Nico 0622-522 487 of Kees 0651-345827 en vraag een offerte aan.u ontvangt dan dit prachtige MF parkeerbordNieuwjaarsborrel 2016

Geschreven op: 19-12-2015

Zoals elk jaar nodigen wij u weer uit voor onze traditionele nieuwjaarsborrel op vrijdag 8 januari 2016

Samen met u willen wij dan een toost uitbrengen op het nieuwe jaar. 

 

 Wintershow achterveld

Geschreven op: 15-12-2015

 

Wintershow Achterveld 28 & 29 december 2015

Op 28 en 29 december a.s.bent u van harte welkom bij de Mechan Groep. Wilt u met ons mee rijden? laat het ons weten. op 21 en 22 december zijn er special guest dagen ook dan kunt u met ons op afspraak en alle aandacht krijgen die u wenst. Toch liever zelf op 28 of 29 december het adres is Hessenweg 164, Achterveld (bij Leusden) Bekijk de nieuwste modellen van onze merken. Bekijk de Innovatieve ontwikkelingen op het gebied van precicion farming. Geniet van de lekkere hapjes en drankjes. Met volop amusement voor de hele familie. Kom langs!  

Kijk op www.wintershow.euMassey Ferguson pakt uit

Geschreven op: 08-11-2015

MF pakt uit! Dit is het thema van de unieke 5 punten najaars-verkoopactie van Massey Ferguson. Rondom het thema 'Sinterklaas' hebben we een pakket van vijf EXTRA cadeaus samengesteld bij de aankoop van trekkers (MF 3600/5600/6600/7600/7700/8700 en MF verreikers). 

 • De eerste onderhoudsbeurt van uw nieuwe
  MF-tractor of MF-verreiker (50h) is helemaal gratis
 • Twee jaar lang 0% lease (financiële lease via AGCOfinance)
 • U mag drie gratis opties kiezen ter waarde van € 2.000,-
  (MF3600 / MF5600 / MF6600 / MF7700 en MF verreikers) of € 4.000,- (MF7600 / MF8700)
 • U krijgt een prachtig origineel MF-chaffeurspakket bestaande uit een fraaie MF-softshelljas,
  een MF-shirt, een MF-cap én originele MF-miniatuur
 • U krijgt 5 jaar lang EXTRA zekerheid op schade aan het object door eigen gebrek
  (conform de polisvoorwaarden)

Klik op de banner voor meer info

MECHANGR-5049D

 MF 7700 serie 185 t/m 280 pk

Geschreven op: 05-09-2015

NIEUW: de MF 7700 (185 t/m 280 pk)


De grote modellen uit de compleet nieuwe MF 7700 serie hebben een vermogensbereik van 185 t/m 280 pk. De alom bekende zuinige AGCO Power motor garandeert een lage kostprijs per draaiuur.

De tractoren zijn leverbaar met de keuze uit twee transmissies. Het niveau van uitrusting kiest de gebruiker zelf: Essential, Efficient of Exclusive. De modellen zijn voorzien van een Tier 4 final motor en vallen daarmee n de Vamil regeling.

Ongekend comfort

De MF 7700 serie is voorzien van een nieuwe geveerde vooras met maximaal. nog meer comfort een nog groter comfort en kan uitgevoerd worden met maximaal 8 ventielen. Het nieuwe dashboard biedt een helder overzicht en heeft een groter scherm voor eenvoudige en doeltreffende gebruikersinstellingen. Door de verhoogde hydrauliek-opbrengst, het veel grotere hefvermogen en een hoger totaalgewicht, is de MF 7700 serie heel breed inzetbaar.Nieuwe MF 7718 afgeleverd

Geschreven op: 20-10-20155 schaar afgeleverd

Geschreven op: 30-08-2015

Afgeleverd aan Jan van der Velde van "De Hoge Blok"

 

Een mooie ruime 5 schaar Vogel & Noot, type XS1050-V-vario-WXH400 5